Zagreb, Rugvica, zemljište s projektom za 3 kuće u nizu, prodaja

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Zagreb, Rugvica, zemljište s projektom za 3 kuće u nizu, prodaja

ID Kod:
300947
Lokacija:
Zagreb okolica
Površina:
960.00 m2
Cijena:
88.000 €
U prodaji agencije Stan Grad Immobilien je kvalitetno zemljište za gradnju. Navedeni teren za gradnju obuhvaća ukupnu površinu od 960 m2. Građevinsko zemljište je kvalitetnog i kompaktnog oblika. Iznimno je pogodno za smještanje objekata s okućnicom. Teren za gradnju ima uređen pristup s javne površine. Značajno je kazati da je izrađena projektna dokumentacija.
Kuće su jednakog rasporeda, cca 140 m2 s garažom. Prizemlje se sastoji od garaže sa spremištem, predsoblja, kupaonice, otvorenog prostora kojeg čine kuhinja, blagovaona i dnevni boravak te stubište za kat. Kat se sastoji od dvije dječje sobe, kupaonice, glavne sobe s izlazom na balkon. Na ulazu u dvorište je smješten parking za 4 osobna vozila. Predviđeno je da svaka kuća ima ograđeni dio dvorišta.
Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Vlasnik zemljišta jamči uredne dokumente i brz prijenos nekretnine. Posrednik Stan Grad Immobilien će vam asistirati u prijenosu vlasništva nekretnine.


Svojstva lokacije
 • rezidencijalna zona
Moguća namjena
 • stambeno
Vrsta zemljišta
 • građevinsko zemljište
Svojstva zemljišta
 • pravilnog oblika
Mogućnost gradnje
 • višeobiteljska kuća
Blizina sadržaja
 • trgovina
 • škola
 • javni prijevoz
 • crkva
 • dom zdravlja
Dokumentacija
 • vlasnički list
 • projekt za obiteljsku kuću

Nekretnine Zagreb okolica

Zagreb je glavni grad te gospodarsko i društveno središte Republike Hrvatske. Smješten je podno južnih obronaka Medvednice na visini 122 m iznad mora. Zagreb se proteže duž sjeverne i južne obale rijeke Save. Poput svakog velikog gospodarskog središta, Zagreb ima značajan utjecaj na razvoj obližnjih gradova i satelitskih naselja te Zagrebačke županije u cjelini. Navedeno uključuje područje gradova kao što su Velika Gorica, Samobor, Zaprešić, Ivanić Grad, Dugo Selo i Ivanja Reka te mjesta kao što su Sveta Nedelja, Stupnik, Rugvica i drugih.

Okolica grada Zagreba je većim dijelom vrlo zelena, a istodobno dobro urbanizirana i uredna. Cijelo područje okolice Zagreba je odlično prometno povezano sa središtem grada Zagreba. Područje okolice Zagreba je već tradicionalno gusto naseljeno i ekonomski vrlo napredno. Poput samog grada Zagreba, u novije vrijeme se i okolica Zagreba prostorno-planski razvija te infrastrukturno napreduje. Sve navedeno uvelike pridonosi povećanju broja i kvalitete nekretnina u gradovima, naseljima i mjestima u okolici Zagreba.

Za Vas kontinuirano radimo na povećanju izbora nekretnina, kuća, stanova i zemljišta na lokaciji Zagreb okolica za prodaju. U nastavku je prikazana galerija trenutno dostupnih nekretnina za prodaju u okolici Zagreba. Trenutna ponuda obuhvaća nekretnine na područjima Velika Gorica, Samobor, Zaprešić, Ivanić Grad, Sveta Nedelja, Stupnik i Rugvica.
 
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.