Naš team

Tko smo mi?
 
Tvrtka STAN GRAD se u današnju formu razvila iz obiteljske građevinske tvrtke koja se u počecima bavila izvođenjem građevinskih radova, a potom ulagačkim upravljanjem i stanogradnjom te prodajom nekretnina. Nukleus našeg tima potiče od stručnjaka za graditeljstvo, stanogradnju i poslovanje nekretninama.

Od 2014. godine i usmjeravanja tvrtke posredovanju u prometu nekretninama, okosnicu našeg tima u novije vrijeme čine agenti i specijalisti za kupoprodaju nekretnina te iskusni terenski poznavatelji područja na koja smo usmjereni.

Svojim klijentima težimo isporučiti što kvalitetniju uslugu. Iz tog razloga se naš unutarnji tim oslanja na doprinos biranih suradnika arhitektonske, građevinske, pravne te informatičke i marketinške stručne usmjerenosti.

Ponosni smo na svoju tradiciju i kontinuitet rada od 2001. godine te činjenicu da se naš tim razvijao i rastao kroz kompleksne procese provedbe brojnih građevinskih projekata i radu na ispunjavanju zajedničkih ciljeva s našim klijentima – investitorima, prodavateljima i kupcima nekretnina.
 
 
Zašto STAN GRAD?
 
Mi smo upoznati s problemima i rizicima koji Vas očekuju prilikom prodaje ili kupnje nekretnine. Kadra smo nositi se s njima i tu smo za Vas.
Pomažemo Vam pospješiti i olakšati proces prodaje Vaše nekretnine. Pomažemo Vam ubrzati i olakšati proces pronalaska nekretnine kakvu Vi želite te premostiti rizike njene kupovine. I na koncu, drugačiji smo.

Stan Grad je tvrtka specijalizirana za posredovanje u kupoprodaji nekretnina na tržištu središnje i zapadne Hrvatske. Naš pristup posredovanju je drugačiji i okupljamo stručnjake čija se vizija posredovanja podudara. Mi nismo posrednik za reklamu nekretnina, nego profesionalni centar koji će učiniti sve da Vaša prodaja ili Vaša kupnja proteknu brzo i glatko, uz minimum Vašeg angažmana i vremenskog utroška.
 
"Dragi prodavatelji, mi ne reklamiramo Vašu nekretninu, nego Vam pomažemo odabrati pravu ponudu za Vašu nekretninu."

"Dragi kupci, mi Vam ne prodajemo nekretninu s reklame, nego pred Vas stavljamo kontekst – detaljnu sliku svega onoga što Vi želite znati prilikom kupnje nekretnine. Vaša briga potom je tek odabir nekretnine koja se sama nameće kao pravi izbor."

Zahvaljujući dugom profesionalnom iskustvu u kupovini i prodaji vlastitih nekretninama, mi razumijemo poziciju prodavatelja nekretnine i poziciju kupca nekretnine. Zbog toga smo prilikom posredovanja u mogućnosti postići najbolji mogući ishod za obje zainteresirane strane. Bilo da ste prodavatelj nekretnine ili kupac, u suradnji s nama ćete uz najmanji mogući angažman postići najbolji mogući rezultat.
 

Upoznajte nas

Naša vizija posredovanja oslanja se na kompetenciju, iskustvo i predanost radu. Zato zapošljavamo kvalificirane ljude sa iskustvom u poslovanju nekretninama. Zapošljavamo osobe koje odlično poznaju područje od Vašeg interesa. Konačno, zapošljavamo srčane osobe kojima je stalo do Vašeg zadovoljstva.

Ističemo kako su zaposlenici i suradnici su naša najveća snaga. Svojim trudom i svakodnevnim angažmanom pridonose ozbiljnosti i kvaliteti naše usluge te zadovoljstvu naših klijenata.


POSLOVNICA MALINSKA 
Dubašljanska cesta 134, Malinska


DEA TUCELJ
Voditelj ureda
dea@nekretnine-stangrad.hr

IVAN RADMAN
Agent za nekretnine
ivan@nekretnine-stangrad.hr


POSLOVNICA VELIKA GORICA
Ulica Ksavera Šandora Đalskog 29, Velika Gorica


ANA BARIŠIĆ
Voditelj ureda, agent za nekretnine
ana@nekretnine-stangrad.hr

TOMISLAV PREKRATIĆ
Prodajni suradnik
tomo@nekretnine-stangrad.hr

DRAŽEN RADMAN
Prodajni suradnik
drazen@nekretnine-stangrad.hr

DAMJAN GAVRIĆ
Prodajni suradnik
damjan@nekretnine-stangrad.hr


UPRAVA STAN GRAD

IVAN RADMAN
Direktor
ivan@nekretnine-stangrad.hr

SLAVKO RADMAN
Prokurist
slavko@nekretnine-stangrad.hr