Kraljevica

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Kraljevica (2)

Kraljevica je mali grad u neposrednoj blizini otoka Krka. Mjesto ima vrlo lijep zemljopisni položaj, južno od Rijeke, na ulazu u Bakarski zaljev. Nalazi se podno Krčkog mosta, u predstavlja najbližu turističku destinaciju području Zagreba i unutrašnjosti Hrvatske. Administrativno obuhvaća naselja Bakarac, Kraljevica, Križišće, Mali Dol, Šmrika i Veli Dol. Turistička naselja Kraljevica te poluotok Oštro i Šmrika s uvalama Črišnjeva i Neriz smještili su se u blagom priobalju.

Nekoć je Kraljevica bila trgovačko i lučko središte, a danas je to područje s nešto manje od 5000 stanovnika usmjerenih turizmu. Mirni priobalni ambijent i ugodna mediteranska klima privlače domaće i strane goste. Prirodne uvale, lijepe plaže i čisto more te opća obilježja manjeg grada čine Kraljevicu zanimljivom destinacijom za odmor, ali i stanovanje.

Prosječna cijena nekretnina u Kraljevici nešto je umjerenija u odnosu na cijene nekretnina na susjednom otoku Krku. Ukoliko ste razmišljali o kupnji nekretnine koja je blizu Vašeg doma na kopnu, Kraljevica je lokalitet koji bi vam se mogao svidjeti. Našu ponudu nekretnina u Kraljevici pogledajte u nastavku.
 
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.