Nekretnine Zagreb

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Nekretnine Zagreb (172)

Zagreb je glavni grad te gospodarsko i društveno središte Republike Hrvatske. Smješten je podno južnih obronaka Medvednice na visini 122 m iznad mora. Zagreb se proteže duž sjeverne i južne obale rijeke Save. Administrativno obuhvaća gradske četvrti Brezovica, Donji grad, Gornji grad – Medveščak, Trnje, Maksimir, Peščenica – Žitnjak, Novi Zagreb – Istok, Novi Zagreb – Zapad, Trešnjevka – Sjever, Trešnjevka – Jug, Črnomerec, Gornja Dubrava, Donja Dubrava, Stenjevec, Podsused – Vrapče, Podsljeme i Sesvete.

Zagreb se razvio na osnovama Gornjeg i Donjeg grada. Gornji grad predstavlja povijesnu jezgru grada zasnovanu u srednjem vijeku, svojstvenu po staroj arhitekturi i kulturnim spomenicima, dok se Donji grad kao urbano središte suvremenog Zagreba razvio tijekom 19. stoljeća. Zagreb je tipična srednjoeuropska prijestolnica, karakterizirana mnoštvom arhitektonskih spomenika i pravokutnih stambenih blokova austro-ugarskog stila. Stambene cjeline prožete su širokim avenijama, ulicama i gradskim trgovima te zelenim površinama. Svojom površinom Zagreb pokriva nekoliko umjetnih jezera okruženih uređenim parkovima, poput Jaruna, Bundeka i Maksimira.

Zagreb je važno prometno čvorište. Nalazi se na raskrižju prometnih pravaca koji povezuju zapadnu i srednju Europu s istočnim i južnim dijelom europskog kontinenta. Područje Zagreba i okolice Zagreba je odlično povezano sa primorskom Hrvatskom, svega 200 km od morske obale, luke Rijeka i turističkih destinacija na Jadranu. Zagreb i njegova okolica su tradicionalno gusto naseljeni i ekonomski napredni. Cjelokupno područje Zagreba i njegovog okruženja se kontinuirano prostorno-planski razvija te infrastrukturno napreduje. Sve navedeno uvelike pridonosi povećanju broja i kvalitete nekretnina u Zagrebu i njegovim naseljima te mjestima u okolici Zagreba.

Za Vas kontinuirano radimo na povećanju izbora nekretnina, kuća, stanova i zemljišta na lokaciji Zagreba i okolice za prodaju. U nastavku je prikazana galerija trenutno dostupnih nekretnina za prodaju u Zagrebu.
 
Novo u ponudi
Novi Zagreb, novi stan u prizemlju na vrlo dobroj lokaciji, prodaja!
Površina
50 m2
140.000 €
Novo u ponudi
Novi Zagreb, dvosoban stan na 2. katu novogradnje, prodaja!
Površina
64 m2
180.653 €
Površina
93 m2
320.000 €
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.