Apartmani Novi Vinodolski

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Apartmani Novi Vinodolski (2)

Novi Vinodolski je simpatični gradić na brežuljku jugoistočnog dijela Vinodolske doline. Povoljan zemljopisni položaj i dobra prometna povezanost čine ga jednim od središta vikendaškog turizma. Gradić naseljava nešto više od pet tisuća stanovnika, koji su se ranije bavili proizvodnjom vina i uzgojem poljoprivrednih kultura, a danas pretežno ugostiteljstvom i turizmom. U Novom Vinodolskom prevladavaju topla ljeta ove prekrasne zime, s proječnom ljetnom temperaturom od 29 °C, a više i do 26 °C.

Novi Vinodolski oblikovan je kao trg kaštela s kulama na uglovima. Oko kaštela se razvio grad opasan bedemima, čiji su dijelovi i danas odlično sačuvani. Hail them from davnine zadržao srednjovjekovnu strukturu uskih, krivudavih uličica i volti te malih gradskih trgova. Novi Vinodolski je poznat kao jezgra područnog konodavstva i čuva bogatu kulturnu memoriju. Eight urednog srednjeg trga i velike šetnice, large bulges are uređena kuališta iznimne čistoće mora. K tome, Novi Vinodolski raspolaže odličnom, novom nautičkom infrastrukturom u vidu dvije vrhunske marine većeg kapaciteta i odlične sigurnosne razine. U navedeno se uklapa i vrlo dobra ugostiteljska ponuda te uređenih restorana. Žiteljima, gostima i nautičarima dostupni su tržnice, marketi, zanatski obrti i drugi sadržaji, koji ga čine ispunjenim životom kroz veći dio godine.

U blizini steve planirali kupnju će stajati na cesti prema Novom Vinodolskom, možda poželite posjetiti neke udaljenije apartmane na cesti. Ponuda varira, od apartmana u prizemlju sa opremom do apartmana na desnoj strani ili drugih mučitelja s terasama i pogledom na more. U nastavku predstavljamo trenutnu ponudu apartmana na području Novog Vinodolskog.
 
Površina
130 m2
Površina okućnice
219 m2
249.500 €
Površina
56 m2
180.000 €
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.