O nama

Stan Grad d.o.o. je tvrtka registrirana pri Trgovačkom sudu u Zagrebu za graditeljstvo i poslovanje nekretninama. U prvim godinama svog postojanja bavila se izvođenjem radova za druge investitore. Iz tog razdoblja vrijedno je izdvojiti tridesetak kuća izvedenih 1996. i 1997. u obnovi Hrvatske Kostajnice te stambenih zgrada u Bukovačkoj cesti u Zagrebu. Od 1998. do sada tvrtka je kao investitor gradila objekte za tržište. U tom smo periodu izgradili i na tržište plasirali dvadesetak stambenih objekata s približno 100 stanova. Između ostalog, izgradili smo pet urbanih vila u sjevernom dijelu Zagreba, dvije višestambene zgrade u okolici Omiša s dvadesetak stanova – apartmana. Od 2003. godine poslujemo na otoku Krku, ponajviše u Malinskoj gdje smo izgradili i na tržište plasirali više apartmanskih objekata sa 50 apartmana. Neke od objekata koje smo izgradili mogu se pogledati ispod ovog teksta. Od sredine 2014. godine smo proširili djelatnost na posredovanje u prometu nekretninama. Budući se naša tvrtka od svojih začetaka bavila izgradnjom i prodajom vlastitih nekretnina, posredovanje u prometu nekretninama bila je logična nadgradnja našeg dotadašnjeg rada. Ured tvrtke je smješten na otoku Krku, na adresi Malinska, Dubašljanska cesta 134.

Naša tvrtka je usmjerena na pružanje usluga u dva različita ali povezana i međusobno isprepletena sektora poslovanja nekretninama. Primarni fokus tvrtke je djelatnost posredovanja u prometu nekretninama. Međutim, osim samog posredovanja u kupoprodaji nekretnina, nudimo i usluge vođenja građevinskih investicijskih projekata za partnere naručitelje.

U prodaji nekretnina, tvrtka je orijentiran na otok Krk i crikveničko – vinodolsku rivijeru. Naša ponuda nekretnina je raznolika pa svojim kupcima nudimo apartmane veće i manje površine te standarda, stare i nove kuće, građevinska i poljoprivredna zemljišta, luksuzne vile s bazenima, kamene kuće na obali i u unutrašnjosti, objekte poslovne namjene te različite započete projekte. Osim osnovnog posredničkog posla – pronalaženja nekretnina i prezentiranja njihovog pravnog statusa – naša ponuda uključuje administrativne poslove poput izrade kupoprodajnih ugovora, asistencije i pomoći kod ovjere ugovora, uknjižbe nekretnina u zemljišnim knjigama, prijavu poreza na promet, prijenos nositelja računa na novog vlasnika u komunalnim i javnim poduzećima i ostale srodne poslove. Po potrebi, za izradu kompleksnijih ugovora, za naše klijente možemo angažirati odvjetnika specijalista.

Osim posredovanja u kupoprodaji nekretninama, kroz dvadesetogodišnji period stekli smo iskustvo u pripremi, vođenju i realizaciji građevinskih investicijskih projekata. Dobro poznajemo stanje na tržištu i spremni smo (i sposobni) svoje usluge ponuditi svim investitorima koji nemaju dovoljno vremena posvetiti se vođenju građevinsko-investicijskih projekata. Konkretno, osim posredovanju u kupoprodaji, mislimo na pomoć u projektiranju, ishođenje potrebne dokumentacije za gradnju, nadzor gradnje, izradu etažnog elaborata, uris objekta u katastar i uknjižbu u zemljišne knjige te praktično vođenje kompletne investicije.

Ukoliko ste se odlučili na kupovinu ili prodaju nekretnine (apartmana, kuće, zemljišta ili poslovne nekretnine) ili biste željeli investirati u građevinski projekt, kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći da posao obavite sigurno i brzo. Naše iskustvo, znanje, ljubaznost i dobronamjernost biti će vam na raspolaganju.