Uvjeti korištenja

Svi podaci sadržani na web stranicama u vlasništvu tvrtke STAN GRAD d.o.o. objavljeni su s isključivom svrhom javnog informiranja. STAN GRAD d.o.o. kontinuirano radi na zaštiti točnosti, redovitog osvježavanja i upotpunjavanja objavljenih podataka.

Iako tvrtka STAN GRAD d.o.o ulaže napore da podaci sadržani na ovim web stranicama budu točni, svježi i potpuni, uslijed promjenjivosti tržišta te učestalost potrebe osvježenja i upotpunjavanja podataka u kratkom vremenu, tvrtka STAN GRAD d.o.o. zadržava pravo na mogućnost pojave greške. Također, tvrtka STAN GRAD d.o.o. pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez prethodne najave.

Iz ranije navedenih razloga, naglašavamo da su ovdje objavljeni podaci isključivo informativnog značaja. Za korištenje objavljenih podataka u sve druge svrhe koje nisu informativne, zainteresirane strane upućujemo na neposredan upit ovlaštenoj osobi u tvrtki STAN GRAD d.o.o., od koje se mogu dobiti podaci prilagođeni određenoj potrebi i situaciji.

Upozoravamo da se podaci sadržani na ovim web stranicama ne smiju smatrati podlogom za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste kao posjetitelj ovih web stranica suglasni kako ove web stranice i tvrtku STAN GRAD d.o.o ne smatrate odgovornima za neostvarenje svojih očekivanja u vezi s tim.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.