Kraljevica, građevinsko zemljište na 40 m od mora pogodno za gradnju manjih vila

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Kraljevica, građevinsko zemljište na 40 m od mora pogodno za gradnju manjih vila

ID Kod:
101980
Lokacija:
Kraljevica
Površina:
8000.00 m2
Udaljenost od mora:
40 m
Cijena:
2.020.500 €
Agencija Stan Grad Immobilien nudi vrlo atraktivno zemljište za gradnju u T2 zoni u Primorsko-goranskoj regiji. Izvanredno građevinsko zemljište nalazi se na vrhunskoj lokaciji u Kraljevici, tik uz more. Ova građevinska parcela prostire se na ukupnoj površini od 8082 m2. Građevinsko zemljište je izvrsnog, pravilnog oblika. Pogodan je za ravnomjernu podjelu i postavljanje 10 vila s bazenima. Postoje podaci o lokaciji za izgradnju manjih obiteljskih vila. Uz navedeno, ovaj teren nudi i prekrasan otvoren pogled na more. Građevinsko zemljište ima uređen pristup s javne površine. Voda i struja su u neposrednoj blizini zemljišta. Ova je nekretnina u sustavu PDV-a, što znači da kupac nema obvezu plaćanja poreza na navedenu cijenu. Prodavač zemljišta jamči urednu vlasničku dokumentaciju i brz prijenos vlasništva nad nekretninom. Agenti brokerskog ureda Stan Grad Immobilien pomoći će vam u kupnji i prijenosu zemljišta.
  • PDV u cijeni
Svojstva lokacije
  • Udaljenost od mora: 40 m
Vrsta zemljišta
  • građevinsko zemljište
Svojstva zemljišta
  • pravilnog oblika
Dokumentacija
  • vlasnički list

Nekretnine Kraljevica

Kraljevica je mali grad u neposrednoj blizini otoka Krka. Mjesto ima vrlo lijep zemljopisni položaj, južno od Rijeke, na ulazu u Bakarski zaljev. Nalazi se podno Krčkog mosta, u predstavlja najbližu turističku destinaciju području Zagreba i unutrašnjosti Hrvatske. Administrativno obuhvaća naselja Bakarac, Kraljevica, Križišće, Mali Dol, Šmrika i Veli Dol. Turistička naselja Kraljevica te poluotok Oštro i Šmrika s uvalama Črišnjeva i Neriz smještili su se u blagom priobalju.

Nekoć je Kraljevica bila trgovačko i lučko središte, a danas je to područje s nešto manje od 5000 stanovnika usmjerenih turizmu. Mirni priobalni ambijent i ugodna mediteranska klima privlače domaće i strane goste. Prirodne uvale, lijepe plaže i čisto more te opća obilježja manjeg grada čine Kraljevicu zanimljivom destinacijom za odmor, ali i stanovanje.

Prosječna cijena nekretnina u Kraljevici nešto je umjerenija u odnosu na cijene nekretnina na susjednom otoku Krku. Ukoliko ste razmišljali o kupnji nekretnine koja je blizu Vašeg doma na kopnu, Kraljevica je lokalitet koji bi vam se mogao svidjeti. Našu ponudu nekretnina u Kraljevici pogledajte u nastavku.
 
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.