Zagreb, Gornja Dubrava (Granešina), atraktivno građevinsko zemljište, prodaja!

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Zagreb, Gornja Dubrava (Granešina), atraktivno građevinsko zemljište, prodaja!

ID Kod:
301095
Lokacija:
Dubrava
Površina:
2281.00 m2
Cijena:
145.000 €
Prodaje se atraktivno građevinsko zemljište površine 2281 m2 koje se nalazi u Gornjoj Dubravi ( Granešina ). Zemljište se sastoji od 3 katastarske čestice. Prva ima 1642 m2, druga 332 m2 te treća 308 m2 što ukupno čini građevinsko zemljište veličine 2281 m2. Zemljište se nalazi na relativno ravnom terenu na mirnoj lokaciji koja ima prilaz iz 2 ulice te je lokacija idealna za gradnju. Komunalije (gradski plin, gradski vodovod te gradska kanalizacija) se nalaze u neposrednoj blizini građevinskog zemljišta dok se struja nalazi na istoj. Zemljište se nalazi u naselju koje se rapidno razvija i izgrađuje te pruža vrlo velike i zanimljive mogućnosti kvalitetnog stanovanja okruženo mirnom, zelenom i ugodnom okolinom. Za zemljište je izdana lokacijska informacija u kolovozu 2023 godine. Prodavatelj jamči čistu vlasničku dokumentaciju zemljišta te lagan prijenos nekretnine. Posrednički ured Stan Grad Immobilien će vam pomoći u poslovima prijenosa nekretnine.
Moguća namjena
  • stambeno
Vrsta zemljišta
  • građevinsko zemljište
Svojstva zemljišta
  • pravilnog oblika
Komunalna infrastruktura
  • električni priključak: na terenu
  • priključak vode: do 50 m
Mogućnost gradnje
  • obiteljska kuća
  • stambena zgrada
Blizina sadržaja
  • park
  • trgovina
Dokumentacija
  • vlasnički list

Nekretnine Dubrava

Zagreb je glavni grad te gospodarsko i društveno središte Republike Hrvatske. Smješten je podno južnih obronaka Medvednice na visini 122 m iznad mora. Zagreb se proteže duž sjeverne i južne obale rijeke Save te administrativno obuhvaća 72 gradska naselja i 17 gradskih četvrti.

Dubrava obuhvaća područje dvije gradske četvrti, a to su Gornja Dubrava i Donja Dubrava. Područje Dubrave se proteže preko istočnog dijela grada Zagreba. U korak s općim razvojem Zagreba, Dubrava se prostorno-planski razvija i infrastrukturno napreduje, što doprinosi povećanju broja i kvalitete nekretnina u Dubravi.

Za Vas kontinuirano radimo na povećanju izbora nekretnina, kuća, stanova i zemljišta na lokaciji Gornja Dubrava i Donja Dubrava te okolnim naseljima za prodaju. U nastavku je prikazana galerija trenutno dostupnih nekretnina za prodaju na području Gornje Dubrave i Donje Dubrave.
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.