Velika Gorica, građevinsko zemljište komercijalne namjene, prodaja!

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Velika Gorica, građevinsko zemljište komercijalne namjene, prodaja!

ID Kod:
200222
Lokacija:
Velika Gorica
Površina:
6279.00 m2
Cijena:
900.000 €
U prodaji agencije Stan Grad Immobilien je kvalitetno zemljište za gradnju. Primamljivo zemljište se nalazi na izvanrednoj lokaciji blizu centra mjesta Velika Gorica. Ukupna površina ovog zemljišta je 66279 m2, od toga 2500 m2 je betonirano, pogodno za parkiralište osobnih vozila, kamiona i radnih strojeva te montažnih objekata. Na zemljištu se nalaze dva stupa s 4 reklame 10x5 metara i dva uređena kontejnera. Sve je uređeno i spremno za poslovne aktivnosti. Mogućnost poslovanja uslužnih djelatnosti poput rent a car, prodaja vozila, odlaganje i skladištenje kontejnera za uvoz i izvoz te trgovina i prodaja. Građevinsko zemljište je odličnog, pravilnog oblika. Teren za gradnju ima uređen pristup s javne površine. Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Vlasnik zemljišta jamči uredne dokumente i brz prijenos nekretnine. Posrednik Stan Grad Immobilien asistirati će vam u radnjama vezanim za preuzimanje nekretnine.
Svojstva lokacije
  • centar grada: 6000 m
Moguća namjena
  • poslovno
Vrsta zemljišta
  • građevinsko zemljište
Svojstva zemljišta
  • pravilnog oblika
Blizina sadržaja
  • igralište
  • trgovina
  • javni prijevoz
Dokumentacija
  • vlasnički list

Nekretnine Velika Gorica

Velika Gorica je grad u okolici Zagreba i najveći grad Zagrebačke Županije. Nalazi se 20 km jugoistočno od središta Zagreba. Urbani dio grada Velika Gorica obuhvaća petnaestak gradskih kvartova, a to su Centar, Cibljanica, Cvjetno naselje, Donje Rakarje, Galženica, Gornje Rakarje, Kokotovo naselje, Kromosovo naselje, Kurilovec, Mala Gorica, Naselje Slavka Kolara, Pionirsko naselje, Pleso, Podbrežnica te Visoki Brijeg. Područje središta grada Velike Gorice je gusto naseljeno i ekonomski napredno. U novije vrijeme grad se prostorno-planski razvija i infrastrukturno dodatno napreduje, što pridonosi povećanju broja i kvalitete nekretnina u Velikoj Gorici. 

Za Vas kontinuirano radimo na povećanju izbora nekretnina, kuća, stanova i zemljišta na lokaciji Velika Gorica i okolnim naseljima za prodaju. U nastavku je prikazana galerija trenutno dostupnih nekretnina za prodaju u Velikoj Gorici.
 
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.