Poljoprivredno šumsko zemljište 30 m od mora, PRODAJA!

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Poljoprivredno šumsko zemljište 30 m od mora, PRODAJA!

ID Kod:
100283
Lokacija:
Malinska
Površina:
5546.00 m2
Udaljenost od mora:
30 m
Cijena:
145.000 €
Agencija Stan Grad Immobilien nudi vam lijepo i atraktivno poljoprivredno zemljište u regiji Otok Krk. Zemljište je smješteno na odličnoj lokaciji mjesta Malinska u neposrednoj blizini svega 30 m od mora. Zemljište je samo 50-ak m udaljeno od buduće, prostornim planom predviđene, zone gradnje turističkih sadržaja. Ovo poljoprivredno zemljište obuhvaća ukupnu površinu od 5546 m2. Razvedeni oblik zemljišta ostavlja mogućnost cijepanja na manje parcele solidnog gospodarskog potencijala. Nekretnini se može pristupiti s površine koja je javna. Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Vlasnik zemljišta jamči uredne dokumente i brz prijenos nekretnine. Posrednički ured Stan Grad će vam pomoći prilikom prijenosa vlasništva zemljišta.

Svojstva lokacije
 • otok
 • morska obala
 • blizina mora
 • Udaljenost od mora: 30 m
 • pogled na more
 • ruralna sredina
 • uz šetnicu
Vrsta zemljišta
 • šumsko zemljište
 • poljoprivredno zemljište
Komunalna infrastruktura
 • makadam
Dokumentacija
 • vlasnički list

Malinska

Malinska je središte istoimene općine Malinska-Dubašnica te jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija na otoku Krku i sjevernom Jadranu. Mjesto naseljava nešto manje od tisuće stanovnika, a odlikuju ga odlična zemljopisna pozicija i prometna povezanost, pogodna klimatska obilježja te brojne prirodne ljepote i komunalna uređenost. Malinska se nalazi u manjem prirodnom zaljevu, udaljena približno 15 km od Krčkog mosta i nešto manje od riječke zračne luke. Šire područje Malinske se proteže ispod nekoliko manjih vrhova koji stvaraju prirodnu branu i štite ga od hladnih vjetrova. Osunčana suncem sa zapada, Malinska je mjesto bujne vegetacije i blage submediteranske mikroklime. Zime u Malinskoj su iznimno blage, a ljeta topla.

Malinska se kontinuirano razvija turistički, gospodarski i infrastrukturno. Općina Malinska-Dubašnica prednjači količinom uređenih plaža, šetnica, novih ulica, nogostupa i parkova. To je pridonijelo razvoju novogradnje te gradnji novih stanova, apartmana i kuća za odmor, ali i rastu cijene svih vrsta nekretnina. Unatoč povećanju cijene nekretnina u Malinskoj, potražnja za nekretninama u Malinskoj i okolnim mjestima neprekidno raste. U nastavku donosimo najbolji izbor dostupnih stanova, apartmana, kamenih kuća, modernih vila s bazenom te građevinskih i poljoprivrednih zemljišta koji se prodaju u Malinskoj.
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.