Otok Krk, Poljica, veliko poljoprivredno zemljište

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Otok Krk, Poljica, veliko poljoprivredno zemljište

ID Kod:
102022
Lokacija:
Krk
Površina:
5158.00 m2
Udaljenost od mora:
3000 m
Cijena:
62.000 €
U ponudi agencije Stan Grad Immobilien nalazi se primamljivo poljoprivredno zemljište u regiji Otok Krk. Nekretnina se nalazi nadomak mjesta Poljica, na lokaciji koja nudi uživanje u zelenilu prirode. Ta poljoprivredna parcela zauzima ukupnu površinu od 5158 m2 i ograđeno je suhozidom. Zemljište je pravilnog oblika i može biti podesno za različite poljoprivredne i druge namjene. Uz prethodno, ovo zemljište ima umirujući pogled na šumu i primamljivi primorski okoliš. Nekretnini se može pristupiti s površine koja je javna. Vodovodna i elektroenergetska infrastruktura su u širem okruženju zemljišta. Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Prodavatelj zemljišta garantira kompletnu dokumentaciju za prijenos i brzu uknjižbu nekretnine na kupca. Posrednički ured Stan Grad Immobilien će vam pomoći u poslovima prijenosa nekretnine.
Svojstva lokacije
  • otok
  • Udaljenost od mora: 3000 m
Vrsta zemljišta
  • poljoprivredno zemljište
Svojstva zemljišta
  • pravilnog oblika
Dokumentacija
  • vlasnički list

Grad Krk

Krk je najveći grad te upravno, kulturno i društveno središte otoka Krka. Grad Krk je pozicioniran na jugozapadnom dijelu otoka. Jedno je najstarijih urbanih naselja u Hrvatskoj s bogatom kulturnom baštinom. Krčke kamene zidine i dobro očuvana srednjevjekovna jezgra privlače brojne posjetitelje. S preko šest tisuća stanovnika, Krk je najrazvijeniji otočni grad u Hrvatskoj. Brzo se širi, a novi hoteli i luksuzni apartmanski kompleksi se uklapaju u postojeću arhitekturu ne narušavajući njeno povijesno naličje.

Grad Krk drži visoke standarde u pogledu prometne povezanosti, urbanizma, gospodarenja prirodnim dobrima, ekološkog tretiranja otpada te čistoće i uređenja kupališta, kampova, fitnes parkova, biciklističkih staza i šetnica. Gradska kupališta ponosno ističu plavu zastavu kao priznanja najviše kakvoće mora. U gradu Krku su ljeta topla i suha, a zime blage, s ponešto vjetra i kiše te puno sunčanih dana.

Grad nudi brojna kulturna događanja, izlete, izložbe, domicilnu gastronomiju i noćni život. Krk ima tržnicu, markete, zanatske obrte, domove za starije, lječilišta i zdravstvene ustanove te druge svakodnevno potrebne sadržaje koji ga čine otočnim gradom koji „živi cijelu godinu“. Ukoliko biste željeli kupiti nekretnine u gradu Krku, za Vas smo pripremili širok izbor rabljenih i novih kuća, apartmana te luksuznih nekretnina u prodaji. Apartmani, kuće, zemljišta i luksuzne nekretnine na prodaju u gradu Krku detaljnije su prezentirani u nastavku.
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.