Otok Krk, Malinska, prodaje se građevinsko i poljoprivredno zemljište na mirnoj lokaciji!

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Otok Krk, Malinska, prodaje se građevinsko i poljoprivredno zemljište na mirnoj lokaciji!

ID Kod:
102719
Lokacija:
Malinska
Površina:
1488.00 m2
Udaljenost od mora:
2000 m
Cijena:
200.000 €
U ponudi agencije Stan Grad Immobilien nalazi se odlično zemljište u regiji otok Krk. Zemljište se nalazi u okolici mjesta Malinska, na zelenoj lokaciji bez gradske buke. Zemljište se proteže na ukupnoj površini od 1488 m2, od toga je 854 m2 građevinsko, a 634 m2 poljoprivredno. Zemljište je prilično solidnog oblika i može biti odgovarajuće različitim namjenama. Osim ranije navedenog, samo zemljište ima i vrlo lijep pogled na more. Nekretnini se može pristupiti s površine koja je javna. Komunalna infrastruktura je u blizini zemljišta. Valja napomenuti da postoji mogućnost gradnje apartmanskih objekata i urbanih vila ili obiteljskih kuća. Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Prodavatelj jamči čistu vlasničku dokumentaciju zemljišta te lagan prijenos nekretnine. Posrednički ured Stan Grad Immobilien će vam pomoći u poslovima prijenosa nekretnine.
Svojstva lokacije
  • Udaljenost od mora: 2000 m
  • pogled na more
Moguća namjena
  • stambeno
  • za turizam
Vrsta zemljišta
  • poljoprivredno zemljište
  • građevinsko zemljište
Svojstva zemljišta
  • pravilnog oblika
Komunalna infrastruktura
  • javni put
Dokumentacija
  • vlasnički list

Malinska

Malinska je središte istoimene općine Malinska-Dubašnica te jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija na otoku Krku i sjevernom Jadranu. Mjesto naseljava nešto manje od tisuće stanovnika, a odlikuju ga odlična zemljopisna pozicija i prometna povezanost, pogodna klimatska obilježja te brojne prirodne ljepote i komunalna uređenost. Malinska se nalazi u manjem prirodnom zaljevu, udaljena približno 15 km od Krčkog mosta i nešto manje od riječke zračne luke. Šire područje Malinske se proteže ispod nekoliko manjih vrhova koji stvaraju prirodnu branu i štite ga od hladnih vjetrova. Osunčana suncem sa zapada, Malinska je mjesto bujne vegetacije i blage submediteranske mikroklime. Zime u Malinskoj su iznimno blage, a ljeta topla.

Malinska se kontinuirano razvija turistički, gospodarski i infrastrukturno. Općina Malinska-Dubašnica prednjači količinom uređenih plaža, šetnica, novih ulica, nogostupa i parkova. To je pridonijelo razvoju novogradnje te gradnji novih stanova, apartmana i kuća za odmor, ali i rastu cijene svih vrsta nekretnina. Unatoč povećanju cijene nekretnina u Malinskoj, potražnja za nekretninama u Malinskoj i okolnim mjestima neprekidno raste. U nastavku donosimo najbolji izbor dostupnih stanova, apartmana, kamenih kuća, modernih vila s bazenom te građevinskih i poljoprivrednih zemljišta koji se prodaju u Malinskoj.
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.