Otok Krk, Čižići, atraktivno zemljište uz rub građevinske zone

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Otok Krk, Čižići, atraktivno zemljište uz rub građevinske zone

ID Kod:
102041
Lokacija:
Uvala Soline
Površina:
2768.00 m2
Udaljenost od mora:
450 m
Cijena:
110.000 €
Agencija Stan Grad Immobilien nudi vam lijepo i atraktivno poljoprivredno zemljište uz rub građevinske zone u regiji Otok Krk. Nekretnina se nalazi nadomak mjesta Čižići, na lokaciji koja nudi uživanje u zelenilu prirode. Ovo poljoprivredno zemljište obuhvaća ukupnu površinu od 2 768 m2. Zemljište je pravilnog oblika i može odgovarati različitim gospodarskim namjenama. Uz prethodno, ova nekretnina ima i solidan pogled na more. Zemljište ima pristup s javne općinske površine. Vodovodna i elektroenergetska infrastruktura su u blizini zemljišta. Kupuje se suvlasnički udio u parceli. Potrebno je kazati da je zemljište na rubu zone za gradnju prema postojećem prostornom planu te je u prijedlogu UPU uvršteno u moguću zonu proširenja gradnje. Uz prodajnu parcelu gradi se luksuzna vila. Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Prodavatelj zemljišta garantira kompletnu dokumentaciju za prijenos i brzu uknjižbu nekretnine na kupca. Agencija Stan Grad Immobilien rado će vam pomoći oko prijenosa vlasništva nekretnine.
CIJENA ISKLJUČIVO ZA GOTOVINU!!
Svojstva lokacije
  • otok
  • Udaljenost od mora: 450 m
  • pogled na more
Vrsta zemljišta
  • poljoprivredno zemljište
Svojstva zemljišta
  • pravilnog oblika
Komunalna infrastruktura
  • električni priključak: do 50 m
  • priključak vode: do 50 m
  • asfaltni put
Dokumentacija
  • vlasnički list

Uvala Soline

Uvala Soline je karakteristični naziv plitke pješčane uvale smještene na istočnoj obali otoka Krka. Oko plitke uvale bogate prirodno tamnim pijeskom te nekadašnje rimske solane nastala su tri manja naselja, Čižići, Soline i Klimno. Navedena naselja i uvala Soline administrativno pripadaju Općini Dobrinj, sa upravnim središtem u Dobrinju.

Zbog prirodnih obilježja obale i uvale Soline, ovaj predio otoka Krka je ranije bio poznat po školjkarstvu, pjeskarenju i proizvodnji soli te brodogradnji. Razvojem turizma, ovaj kraj je stekao popularnost zbog plitkog mora i njegove visoke temperature te muljevitog morskog tla. Brojni turisti uvale Soline dolaze u potrazi za blagotvornim djelovanjem mulja na vitalnost kože i liječenje reumatskih bolesti, a obala je zbog plitkog mora privlačna obiteljima s manjom djecom. Povećanje turističkog interesa za Čižiće, Klimno i Soline je značajno doprinijelo povećanju ugostiteljske ponude te izgradnji kvalitetnih smještaja, privatnih kuća i apartmana, što je pozitivno utjecalo na opće urbanističko uređenje spomenutih naselja, njihovih šetnica, zelenih površina, igrališta i plaža.

Tražite li nekretnine na prodaju na otoku Krku, uvala Soline, Klimno ili Čižići su odličan i vrlo mudar izbor. Za Vas smo pripremili odličnu ponudu apartmana i kuća u prodaji na tom području. Dostupni apartmani, kuće, zemljišta i luksuzne nekretnine na prodaju u mjestima Čižići, Klimno i Soline prikazani su u nastavku.
 
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.