Lukavec, zemljište 1.000 m2, odlično za izgradnju kuće

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Lukavec, zemljište 1.000 m2, odlično za izgradnju kuće

ID Kod:
200224
Lokacija:
Velika Gorica
Površina:
1000.00 m2
Cijena:
70.000 €
Iz izvrsne ponude nekretnina agencije Stan Grad Immobilien nudimo građevinsko zemljište pravilnog oblika i stambene namjene, površine cca 1.000 m2. Dobra širina parcele (cca 22 m) daje razne mogućnosti, primjerice izgradnju moderne prizemnice ili katnice ili dvojnog objekta s garažom, uz zadržavanje dovoljno zelene površine. Zemljište se nalazi u pitomom i dobro naseljenom mjestu Lukavec, povezanom dobrim prometnicima te javnim prijevozom s Novim Zagrebom (10 km) i Velikom Goricom (10 km). Mikrolokacija zemljišta je izvrsna za stanovanje obzirom na sigurno susjedstvo s obiteljskim kućama te pješačku udaljenost osnovnih sadržaja (škola, vrtić, trgovina, ljekarna i sl.), dok je osiguran i vrlo brz pristup čvorištima autocesta. Osigurana je mogućnost priključka na gradski vodovod, a očekuje se i stavljanje u funkciju izgrađene kanalizacijske mreže. Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Postoji mogućnost dogovora oko cijene i ukupne površine za kupnju. Prodavatelj zemljišta jamči urednu vlasničku dokumentaciju te brz prijenos vlasništva nekretnine. Agenti posredničkog ureda Stan Grad Immobilien pomoći će vam u kupoprodaji i prijenosu vlasništva.
Moguća namjena
  • stambeno
Vrsta zemljišta
  • građevinsko zemljište
Svojstva zemljišta
  • pravilnog oblika
Komunalna infrastruktura
  • električni priključak: do 50 m
  • priključak vode: do 50 m
  • gradski vodovod
  • odvodnja i kanalizacija
Mogućnost gradnje
  • obiteljska kuća
  • dvobiteljska kuća
Dokumentacija
  • vlasnički list

Nekretnine Velika Gorica

Velika Gorica je grad u okolici Zagreba i najveći grad Zagrebačke Županije. Nalazi se 20 km jugoistočno od središta Zagreba. Urbani dio grada Velika Gorica obuhvaća petnaestak gradskih kvartova, a to su Centar, Cibljanica, Cvjetno naselje, Donje Rakarje, Galženica, Gornje Rakarje, Kokotovo naselje, Kromosovo naselje, Kurilovec, Mala Gorica, Naselje Slavka Kolara, Pionirsko naselje, Pleso, Podbrežnica te Visoki Brijeg. Područje središta grada Velike Gorice je gusto naseljeno i ekonomski napredno. U novije vrijeme grad se prostorno-planski razvija i infrastrukturno dodatno napreduje, što pridonosi povećanju broja i kvalitete nekretnina u Velikoj Gorici. 

Za Vas kontinuirano radimo na povećanju izbora nekretnina, kuća, stanova i zemljišta na lokaciji Velika Gorica i okolnim naseljima za prodaju. U nastavku je prikazana galerija trenutno dostupnih nekretnina za prodaju u Velikoj Gorici.
 
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.