Krk, okolica, poljoprivredni teren na mirnoj lokaciji na samom rubu građevinske zone, PRODAJA!

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Krk, okolica, poljoprivredni teren na mirnoj lokaciji na samom rubu građevinske zone, PRODAJA!

ID Kod:
102335
Lokacija:
Krk
Površina:
1400.00 m2
Udaljenost od mora:
2000 m
Cijena:
45.000 €
Agencija Stan Grad Immobilien nudi vam vrlo dobru poljoprivrednu parcelu u regiji Otok Krk. Zemljište se nalazi u okolici mjesta Krk, na zelenoj lokaciji bez gradske buke. Ukupna površina ovog poljoprivrednog zemljišta je 1400 m2. Zemljište ima odličan pristup s asfaltirane javne prometnice. Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Prodavatelj zemljišta jamči urednu vlasničku dokumentaciju te brz prijenos vlasništva nekretnine. Posrednički ured Stan Grad će vam pomoći prilikom prijenosa vlasništva zemljišta.
Svojstva lokacije
 • otok
 • blizina mora
 • Udaljenost od mora: 2000 m
Vrsta zemljišta
 • poljoprivredno zemljište
Svojstva zemljišta
 • pravilnog oblika
Komunalna infrastruktura
 • električni priključak: na terenu
 • priključak vode: na terenu
 • asfaltni put
Mogućnost gradnje
 • obiteljska kuća
 • stambena zgrada
Dokumentacija
 • vlasnički list
 • lokacijska informacija

Grad Krk

Krk je najveći grad te upravno, kulturno i društveno središte otoka Krka. Grad Krk je pozicioniran na jugozapadnom dijelu otoka. Jedno je najstarijih urbanih naselja u Hrvatskoj s bogatom kulturnom baštinom. Krčke kamene zidine i dobro očuvana srednjevjekovna jezgra privlače brojne posjetitelje. S preko šest tisuća stanovnika, Krk je najrazvijeniji otočni grad u Hrvatskoj. Brzo se širi, a novi hoteli i luksuzni apartmanski kompleksi se uklapaju u postojeću arhitekturu ne narušavajući njeno povijesno naličje.

Grad Krk drži visoke standarde u pogledu prometne povezanosti, urbanizma, gospodarenja prirodnim dobrima, ekološkog tretiranja otpada te čistoće i uređenja kupališta, kampova, fitnes parkova, biciklističkih staza i šetnica. Gradska kupališta ponosno ističu plavu zastavu kao priznanja najviše kakvoće mora. U gradu Krku su ljeta topla i suha, a zime blage, s ponešto vjetra i kiše te puno sunčanih dana.

Grad nudi brojna kulturna događanja, izlete, izložbe, domicilnu gastronomiju i noćni život. Krk ima tržnicu, markete, zanatske obrte, domove za starije, lječilišta i zdravstvene ustanove te druge svakodnevno potrebne sadržaje koji ga čine otočnim gradom koji „živi cijelu godinu“. Ukoliko biste željeli kupiti nekretnine u gradu Krku, za Vas smo pripremili širok izbor rabljenih i novih kuća, apartmana te luksuznih nekretnina u prodaji. Apartmani, kuće, zemljišta i luksuzne nekretnine na prodaju u gradu Krku detaljnije su prezentirani u nastavku.
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.