Grad Krk, građevinsko zemljište pogodno za starački dom u zoni javno društvene namjene

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Grad Krk, građevinsko zemljište pogodno za starački dom u zoni javno društvene namjene

ID Kod:
101926
Lokacija:
Krk
Površina:
1115.00 m2
Udaljenost od mora:
400 m
Cijena:
230.000 €
U ponudi agencije Stan Grad Immobilien nalazi se vrlo atraktivan teren za gradnju u regiji Otok Krk. Zemljište je smješteno na odličnoj lokaciji mjesta grad Krk u blizini mora. Navedeni teren za gradnju obuhvaća ukupnu površinu od 1115 m2. Građevinsko zemljište je kvalitetnog i kompaktnog oblika. Iznimno je pogodno za smještanje objekata s okućnicom. Trenutno se na terenu nalazi samostojeća prizemnica od 65m2 legalizirana. Objekat izgrađen u perspektivi na ovom zemljištu imati će odličan pogled na more. Zemljište za gradnju ima odličan pristup s asfaltirane javne prometnice. Gradilište ima u cijelosti osiguranu komunalnu infrastrukturu. Treba naglasiti da postoji lokacijska informacija kojom je utvrđeno da se za predmetno zemljište nalazi u zoni javne i društvene namjene D2- za mogućnost gradnje staračkog doma. Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Prodavatelj zemljišta jamči urednu vlasničku dokumentaciju te brz prijenos vlasništva nekretnine. Agenti posredničkog ureda Stan Grad Immobilien pomoći će vam u kupoprodaji i prijenosu zemljišta.
Svojstva lokacije
  • otok
  • Udaljenost od mora: 400 m
  • pogled na more
Moguća namjena
  • stambeno-poslovno
Vrsta zemljišta
  • građevinsko zemljište
Komunalna infrastruktura
  • električni priključak: na terenu
  • priključak vode: na terenu
Dokumentacija
  • vlasnički list
  • lokacijska informacija
  • projekt za stambenu zgradu

Grad Krk

Krk je najveći grad te upravno, kulturno i društveno središte otoka Krka. Grad Krk je pozicioniran na jugozapadnom dijelu otoka. Jedno je najstarijih urbanih naselja u Hrvatskoj s bogatom kulturnom baštinom. Krčke kamene zidine i dobro očuvana srednjevjekovna jezgra privlače brojne posjetitelje. S preko šest tisuća stanovnika, Krk je najrazvijeniji otočni grad u Hrvatskoj. Brzo se širi, a novi hoteli i luksuzni apartmanski kompleksi se uklapaju u postojeću arhitekturu ne narušavajući njeno povijesno naličje.

Grad Krk drži visoke standarde u pogledu prometne povezanosti, urbanizma, gospodarenja prirodnim dobrima, ekološkog tretiranja otpada te čistoće i uređenja kupališta, kampova, fitnes parkova, biciklističkih staza i šetnica. Gradska kupališta ponosno ističu plavu zastavu kao priznanja najviše kakvoće mora. U gradu Krku su ljeta topla i suha, a zime blage, s ponešto vjetra i kiše te puno sunčanih dana.

Grad nudi brojna kulturna događanja, izlete, izložbe, domicilnu gastronomiju i noćni život. Krk ima tržnicu, markete, zanatske obrte, domove za starije, lječilišta i zdravstvene ustanove te druge svakodnevno potrebne sadržaje koji ga čine otočnim gradom koji „živi cijelu godinu“. Ukoliko biste željeli kupiti nekretnine u gradu Krku, za Vas smo pripremili širok izbor rabljenih i novih kuća, apartmana te luksuznih nekretnina u prodaji. Apartmani, kuće, zemljišta i luksuzne nekretnine na prodaju u gradu Krku detaljnije su prezentirani u nastavku.
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.