Poslovne nekretnine

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Poslovne nekretnine (14)

Nudimo kvalitetan izbor poslovnih nekretnina i prostora komercijalne namjene. Novi i kvalitetni rabljeni poslovni prostori i komercijalne nekretnine na prodaju na top lokacijama otoka Krka, gradova Zagreba i Velike Gorice te zagrebačke županije.

Raznovrsna ponuda poslovnih nekretnina obuhvaća već uređene prostore raznih namjena kao što su caffe bar, restoran, ulični lokal, trgovina, uredski prostor, dom za starije i nemoćne, ambulanta, klinika, ordinacija, hotel, kamp, apartmanska zgrada, pansion, benzinska crpka, skladišni prostor, hala i drugo. Osim poslovnih prostora na prominentnim gradskim lokacijama, nude se i poslovne nekretnine i prostori izvan gradova te komercijalne nekretnine pozicionirane na turističkim šetnicama i u blizini mora. Ponudu aktualnih nekretnina u prodaji detaljnije možete provjeriti u nastavku stranice.
 
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.