Zagreb, Resnik, zemljište na prodaju

Detalji nekretnine

ID Kod:
300688
Lokacija:
Peščenica-Žitnjak
Površina:
1264.00 m2
Cijena:
75.000 € (564.366 kn)
Svojstva lokacije: urbana sredina, rezidencijalna zona
Moguća namjena: stambeno-poslovno
Vrsta zemljišta: građevinsko zemljište
Svojstva zemljišta: pravilnog oblika
Mogućnost gradnje: stambena zgrada, stambeno-poslovna zgrada, proizvodna zgrada
Blizina sadržaja: banka, dječji vrtić, škola, kino, dom zdravlja
Dokumentacija: vlasnički list

Opis nekretnine

Agencija Stan Grad Immobilien prodaje dobro i povoljno zemljište. Zemljište je pozicionirano na mirnoj lokaciji mjesta Zagreb. Ta parcela zauzima ukupnu površinu od 1264 m2. Zemljište se u svojem zapadnom dijelu nalazi u zoni mješovite, pretežito stambene namjene (M1), dok se istočnim dijelom nalazi u zoni gospodarske (proizvodne) namjene. Dozvoljena gradnja u zapadnom dijelu zemljišta je- podrum + prizemlje + 2 kata + potkrovlje (kin = 1,2) dok je u istočnom dijelu zemljišta- podrum + prizemlje + 4 kata (kin = 1,8). Zemljište je vrlo lijepog, pravilnog oblika i dobrih dimenzija pa može odgovarati različitim namjenama. Postupak ishođenja mogućnosti pristupa zemljištu s javne površine je u tijeku. Komunalna infrastruktura je u cijelosti dovedena do zemljišta. Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Prodavatelj zemljišta garantira uredne dokumente i promptan prijenos vlasništva nekretnine na kupca. Agencija Stan Grad Immobilien će vam pružiti sve potrebne usluge prilikom uknjižbe i prijenosa nekretnine.
U obzir dolazi zamjena za zemljište na otoku Krku ( sa ili bez kuce).

Tvrtka Stan Grad d.o.o. je licencirani posrednik i svoj proaktivni terenski, uredski i drugi posrednički rad na području Zagreba i Zagrebačke županije naplaćuje od kupca nekretnine u vidu posredničke naknade 2% + PDV od postignute cijene nekretnine. Cijeneći Vaše i naše vrijeme, dužni smo istaknuti da je isključivi uvjet za otkrivanje točne ili uže lokacije nekretnine Vaš pisani pristanak na posredničku naknadu u slučaju realizacije kupoprodaje. S tim u skladu, sve upite za odavanjem točne lokacije prisiljeni smo zanemariti. Jamčimo ozbiljnost i odgovornost te visoku kvalitetu usluge


Cijene su izražene u EUR (Eurima), plative u Kn (Kunama) po srednjem tečaju HNB (Hrvatske Narodne Banke).
Copyright © 2022 STAN GRAD d.o.o. | StanGrad nekretnine na Realitica
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.