Zagreb, Odranski Obrež, građevinsko zemljište 2.700 m2 sa starijim objektima

Detalji nekretnine

ID Kod:
300027
Lokacija:
Brezovica
Površina:
2720.00 m2
Cijena:
165.000 € (1.241.129 kn)
Moguća namjena: stambeno, poslovno, stambeno-poslovno
Vrsta zemljišta: građevinsko zemljište
Svojstva zemljišta: pravilnog oblika
Komunalna infrastruktura: asfaltni put
Mogućnost gradnje: obiteljska kuća, stambena zgrada, proizvodna zgrada
Blizina sadržaja: dječji vrtić, trgovina, škola, javni prijevoz, autocesta
Dokumentacija: vlasnički list

Opis nekretnine

Iz izvrsne ponude nekretnina agencije Stan Grad Immobilien nudimo prostrano građevinsko zemljište cca 2.700 m2, pravilnog oblika i mješovite namjene u Odranskom Obrežu. Širina prilaznog dijela cca 45 m. Na parceli postoje stariji gospodarski objekti te neucrtana kuća. Koristi se bunarska voda te postoji aktivan priključak na struju i gradsku kanalizaciju. Područje je gusto naseljeno obiteljsko naselje cca 15 km od Zagreba s osiguranom dostupnošću i blizinom svih bitnih sadržaja (područna škola za 1. - 4. razred u mjestu, organizirani prijevoz za više razrede u susjednu Brezovicu, vrtić u Brezovici i Botincu, ambulanta u mjestu, trgovine i sl.). Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Prodavatelj jamči urednu vlasničku dokumentaciju te brz prijenos vlasništva nekretnine. Agenti posredničkog ureda Stan Grad Immobilien pomoći će vam u kupoprodaji i prijenosu vlasništva

Tvrtka Stan Grad d.o.o. je licencirani posrednik i svoj proaktivni terenski, uredski i drugi posrednički rad na području Zagreba i Zagrebačke županije naplaćuje od kupca nekretnine u vidu posredničke naknade 2% + PDV od postignute cijene nekretnine. Cijeneći Vaše i naše vrijeme, dužni smo istaknuti da je isključivi uvjet za otkrivanje točne ili uže lokacije nekretnine Vaš pisani pristanak na posredničku naknadu u slučaju realizacije kupoprodaje. S tim u skladu, sve upite za odavanjem točne lokacije prisiljeni smo zanemariti. Jamčimo ozbiljnost i odgovornost te visoku kvalitetu usluge.


Cijene su izražene u EUR (Eurima), plative u Kn (Kunama) po srednjem tečaju HNB (Hrvatske Narodne Banke).
Copyright © 2022 STAN GRAD d.o.o. | StanGrad nekretnine na Realitica
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.