Velika Gorica, Šiljakovina, zemljište 950 m2 za turizam, POVOLJNO

Detalji nekretnine

ID Kod:
200093
Lokacija:
Velika Gorica
Površina:
950.00 m2
Cijena:
7.000 € (52.654 kn)
Moguća namjena: stambeno, za turizam
Vrsta zemljišta: poljoprivredno zemljište, građevinsko turističko zemljište
Komunalna infrastruktura: električni priključak: do 50 m, priključak vode: dalje od 100 m, asfaltni put
Mogućnost gradnje: obiteljska kuća, urbana vila
Blizina sadržaja: autocesta, zračna luka
Dokumentacija: vlasnički list

Opis nekretnine

Iz dobre ponude nekretnina agencije Stan Grad Immobilien nudimo zemljište cca 950 m2 na osami idealno za izgradnju kuće ili nekretnine u turističke svrhe (vikendice, kuće za odmor i sl.). Prednji i širi dio parcele uz cestu (cca 18 m širina) je građevinsko područje (cca 70%), dok je ostatak poljoprivredno zemljište. Na cesti je dostupna mogućnost priključka na struju (odmah na cesti) i gradsku vodu (cca na 200 m). Nekretnina ima dobar pristup brzim prometnicama do Velike Gorice i Zagreba te autoceste. Nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Cijena je snižena i iznimno povoljna obzirom da je potrebno ponoviti geodetsku izmjeru (moguće podijeliti trošak s vlasnicima susjednih parcela, procijenjeni trošak 1.000 eur) te je potrebno uknjižiti rješenje s ostavinske rasprave (procijenjeni trošak cca 1.500 eur, trenutni vlasnik voljan opunomoćiti novoga za provođenje oba postupka). Agenti posredničkog ureda Stan Grad Immobilien pomoći će vam u kupoprodaji i konačnom prijenosu vlasništva.

Tvrtka Stan Grad d.o.o. je licencirani posrednik i svoj proaktivni terenski, uredski i drugi posrednički rad na području Zagreba i Zagrebačke županije naplaćuje od kupca nekretnine u vidu posredničke naknade 2% + PDV od postignute cijene nekretnine (minimalno 1.000 eur). Cijeneći Vaše i naše vrijeme, dužni smo istaknuti da je isključivi uvjet za otkrivanje točne ili uže lokacije nekretnine Vaš pisani pristanak na posredničku naknadu u slučaju realizacije kupoprodaje. S tim u skladu, sve upite za odavanjem točne lokacije prisiljeni smo zanemariti. Jamčimo ozbiljnost i odgovornost te visoku kvalitetu usluge.


Cijene su izražene u EUR (Eurima), plative u Kn (Kunama) po srednjem tečaju HNB (Hrvatske Narodne Banke).
Copyright © 2022 STAN GRAD d.o.o. | StanGrad nekretnine na Realitica
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.