Velika Gorica, građevinsko zemljište 7.000 m2, mješovita namjena

Detalji nekretnine

ID Kod:
200034
Lokacija:
Velika Gorica
Površina:
7000.00 m2
Cijena:
520.000 € (3.912.937 kn)
Svojstva lokacije: urbana sredina
Moguća namjena: stambeno-poslovno
Vrsta zemljišta: građevinsko zemljište
Svojstva zemljišta: pravilnog oblika
Komunalna infrastruktura: gradski vodovod, gradski plin, odvodnja i kanalizacija, asfaltni put
Mogućnost gradnje: višeobiteljska kuća, stambena zgrada, proizvodna zgrada
Dokumentacija: vlasnički list, građevinska dozvola

Opis nekretnine

Iz izvrsne ponude nekretnina agencije Stan Grad Immobilien nudimo prostrano građevinsko zemljište 7.000 m2, pravilnog oblika i mješovite namjene na urbanom gradskom području Velike Gorice. Širina prilaznog dijela cca 22 m. Urbanističkim planom je predviđeno presijecanje zemljišta po širini na otprilike dvije jednake polovice zbog izgradnje prometnice, dok je uz donji rub parcele također predviđena izgradnja regionalne ceste, čim se postiže fantastična pristupačnost. Osigurana je mogućnost priključaka vode, kanalizacije i plina. Zemljište je pogodno za izgradnju više stambenih zgrada, kao i za objekte poslovne, gospodarske, turističke, društvene i javne namjene (za sve navedeno moguća katnost P4Pk). Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Prodavatelj zemljišta jamči urednu vlasničku dokumentaciju te brz prijenos vlasništva nekretnine. Agenti posredničkog ureda Stan Grad Immobilien pomoći će vam u kupoprodaji i prijenosu vlasništva.

Tvrtka Stan Grad d.o.o. je licencirani posrednik i svoj proaktivni terenski, uredski i drugi posrednički rad na području Zagreba i Zagrebačke županije naplaćuje od kupca nekretnine u vidu posredničke naknade 2% + PDV od postignute cijene nekretnine. Cijeneći Vaše i naše vrijeme, dužni smo istaknuti da je isključivi uvjet za otkrivanje točne ili uže lokacije nekretnine Vaš pisani pristanak na posredničku naknadu u slučaju realizacije kupoprodaje. S tim u skladu, sve upite za odavanjem točne lokacije prisiljeni smo zanemariti. Jamčimo ozbiljnost i odgovornost te visoku kvalitetu usluge.


Cijene su izražene u EUR (Eurima), plative u Kn (Kunama) po srednjem tečaju HNB (Hrvatske Narodne Banke).
Copyright © 2022 STAN GRAD d.o.o. | StanGrad nekretnine na Realitica
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.