Velika Gorica, širi centar, građevinsko zemljište 3.300 m2, mješovita namjena

Detalji nekretnine

ID Kod:
200036
Lokacija:
Velika Gorica
Površina:
3300.00 m2
Cijena:
400.000 € (3.009.952 kn)
Moguća namjena: stambeno-poslovno
Vrsta zemljišta: građevinsko zemljište
Svojstva zemljišta: pravilnog oblika
Komunalna infrastruktura: gradski vodovod, gradski plin, odvodnja i kanalizacija
Mogućnost gradnje: obiteljska kuća, stambena zgrada, stambeno-poslovna zgrada
Dokumentacija: vlasnički list

Opis nekretnine

Iz izvrsne ponude nekretnina agencije Stan Grad Immobilien nudimo prostrano građevinsko zemljište cca 3.300 m2, pravilnog oblika, mješovite namjene i fantastične pozicije na urbanom gradskom području Velike Gorice. Širina prilaznog dijela je cca 20 m. Na parceli se nalaze objekti sagrađeni prije 1968. Osigurana je mogućnost priključaka vode, kanalizacije i plina. Zemljište je pogodno za izgradnju višestambenih zgrada, kuća u nizu, kao i objekata poslovne, gospodarske, turističke, društvene i javne namjene (trgovački centar, poslovni objekt s uredima, hotel, restoran, zdravstvena ustanova, vrtić, škola, dom umirovljenika, itd.). U varijanti rušenja i nove gradnje, komunalni doprinos bi mogao biti umanjen za cca 20.000 eur, odnosno u obračun bi se uključila kubatura postojećih starijih objekata. Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Prodavatelj zemljišta jamči urednu vlasničku dokumentaciju te brz prijenos vlasništva nekretnine. Agenti posredničkog ureda Stan Grad Immobilien pomoći će vam u kupoprodaji i prijenosu vlasništva.

Tvrtka Stan Grad d.o.o. je licencirani posrednik i svoj proaktivni terenski, uredski i drugi posrednički rad na području Zagreba i Zagrebačke županije naplaćuje od kupca nekretnine u vidu posredničke naknade 2% + PDV od postignute cijene nekretnine. Cijeneći Vaše i naše vrijeme, dužni smo istaknuti da je isključivi uvjet za otkrivanje točne ili uže lokacije nekretnine Vaš pisani pristanak na posredničku naknadu u slučaju realizacije kupoprodaje. S tim u skladu, sve upite za odavanjem točne lokacije prisiljeni smo zanemariti. Jamčimo ozbiljnost i odgovornost te visoku kvalitetu usluge.


Cijene su izražene u EUR (Eurima), plative u Kn (Kunama) po srednjem tečaju HNB (Hrvatske Narodne Banke).
Copyright © 2022 STAN GRAD d.o.o. | StanGrad nekretnine na Realitica
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.