Krk Šotovento, prodaja građevinskog zemljišta s pogledom na more!

URED OTOK KRK
+385 51 677 809
+385 91 605 1497


URED VELIKA GORICA
+385 1 6219 566
+385 98 948 7019


info@nekretnine-stangrad.hr
www.nekretnine-stangrad.hr

Krk Šotovento, prodaja građevinskog zemljišta s pogledom na more!

ID Kod:
102975
Lokacija:
Krk
Površina:
1000.00 m2
Udaljenost od mora:
600 m
Cijena:
340.000 €
Agencija Stan Grad Immobilien prodaje iznimno kvalitetno građevinsko zemljište u regiji otok Krk. Zemljište je pozicionirano na mirnoj lokaciji u području Šotovento, ne predaleko od mora. Ukupna površina ovog zemljišta je 1000 m2, od čega je građevinski dio površine 681 m2, a 319 m2 poljoprivredni dio koji se može koristiti kao bazen ili parking. Zemljište je dobrog oblika i prikladno je za komforno pozicioniranje objekta s okućnicom. Osim toga, ovo zemljište ima i djelomičan pogled na more. Objekt izgrađen u perspektivi na ovom zemljištu imati će odličan pogled na more. Zemljištu se može nesmetano pristupiti s javnog puta. Energetska i vodovodna infrastruktura su u neposrednoj blizini zemljišta. Ova je nekretnina je u sustavu PDV-a, što znači da kupac nema obvezu plaćanja poreza na istaknutu cijenu. Prodavatelj zemljišta garantira kompletnu dokumentaciju za prijenos i brzu uknjižbu nekretnine na kupca. Agenti ureda Stan Grad Immobilien će vam pomoći pri uknjižbi zemljišta i ostalim administrativnim poslovima.
Svojstva lokacije
 • Udaljenost od mora: 600 m
 • pogled na more
Moguća namjena
 • stambeno
 • za turizam
Vrsta zemljišta
 • poljoprivredno zemljište
 • građevinsko zemljište
Svojstva zemljišta
 • pravokutno
 • pravilnog oblika
Komunalna infrastruktura
 • gradski vodovod
Mogućnost gradnje
 • obiteljska kuća
Blizina sadržaja
 • igralište
 • trgovina
 • javni prijevoz
Dokumentacija
 • vlasnički list

Grad Krk

Krk je najveći grad te upravno, kulturno i društveno središte otoka Krka. Grad Krk je pozicioniran na jugozapadnom dijelu otoka. Jedno je najstarijih urbanih naselja u Hrvatskoj s bogatom kulturnom baštinom. Krčke kamene zidine i dobro očuvana srednjevjekovna jezgra privlače brojne posjetitelje. S preko šest tisuća stanovnika, Krk je najrazvijeniji otočni grad u Hrvatskoj. Brzo se širi, a novi hoteli i luksuzni apartmanski kompleksi se uklapaju u postojeću arhitekturu ne narušavajući njeno povijesno naličje.

Grad Krk drži visoke standarde u pogledu prometne povezanosti, urbanizma, gospodarenja prirodnim dobrima, ekološkog tretiranja otpada te čistoće i uređenja kupališta, kampova, fitnes parkova, biciklističkih staza i šetnica. Gradska kupališta ponosno ističu plavu zastavu kao priznanja najviše kakvoće mora. U gradu Krku su ljeta topla i suha, a zime blage, s ponešto vjetra i kiše te puno sunčanih dana.

Grad nudi brojna kulturna događanja, izlete, izložbe, domicilnu gastronomiju i noćni život. Krk ima tržnicu, markete, zanatske obrte, domove za starije, lječilišta i zdravstvene ustanove te druge svakodnevno potrebne sadržaje koji ga čine otočnim gradom koji „živi cijelu godinu“. Ukoliko biste željeli kupiti nekretnine u gradu Krku, za Vas smo pripremili širok izbor rabljenih i novih kuća, apartmana te luksuznih nekretnina u prodaji. Apartmani, kuće, zemljišta i luksuzne nekretnine na prodaju u gradu Krku detaljnije su prezentirani u nastavku.
Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i kao takav ne obvezuje Stan grad d.o.o.

Copyright © 2024 STAN GRAD d.o.o.
Impressum | Sitemap
StanGrad nekretnine na Realitica, Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.