Kravarsko, zemljište, građevinsko 1.100 m2 i poljoprivredno 3.800 m2

Detalji nekretnine

ID Kod:
200053
Lokacija:
Zagreb okolica
Površina:
4900.00 m2
Cijena:
14.000 € (105.308 kn)
Svojstva lokacije: ruralna sredina, uz glavnu cestu
Vrsta zemljišta: poljoprivredno zemljište, građevinsko zemljište
Svojstva zemljišta: pravilnog oblika
Komunalna infrastruktura: električni priključak: do 50 m, priključak vode: do 50 m
Mogućnost gradnje: obiteljska kuća, višeobiteljska kuća, urbana vila, stambena zgrada
Blizina sadržaja: autocesta, zračna luka
Dokumentacija: vlasnički list

Opis nekretnine

Iz dobre ponude nekretnina agencije Stan Grad Immobilien nudimo prostrano zemljište cca 4.900 m2 pravilnog oblika, od čega je građevinski dio cca 1.100 m2, a poljoprivredni dio cca 3.800 m2. Građevinski dio je parceliran na dvije čestice (500 m2 i 600 m2) te je pogodno za izgradnju stambenih objekata obzirom na poziciju uz glavnu cestu. Nekretnina ima neposredan pristup brzim prometnicama do Velike Gorice (20 km) i Zagreba (35 km) te autocesti (8 km). Na cesti je dostupna mogućnost spajanja na javni vodovod. Nekretnina je u vlasništvu fizičke i pravne osobe. Prodavatelj zemljišta jamči urednu vlasničku dokumentaciju te brz prijenos vlasništva nekretnine. Agenti posredničkog ureda Stan Grad Immobilien pomoći će vam u kupoprodaji i prijenosu vlasništva.

Tvrtka Stan Grad d.o.o. je licencirani posrednik i svoj proaktivni terenski, uredski i drugi posrednički rad na području Zagreba i Zagrebačke županije naplaćuje od kupca nekretnine u vidu posredničke naknade 2% + PDV od postignute cijene nekretnine. Cijeneći Vaše i naše vrijeme, dužni smo istaknuti da je isključivi uvjet za otkrivanje točne ili uže lokacije nekretnine Vaš pisani pristanak na posredničku naknadu u slučaju realizacije kupoprodaje. S tim u skladu, sve upite za odavanjem točne lokacije prisiljeni smo zanemariti. Jamčimo ozbiljnost i odgovornost te visoku kvalitetu usluge.


Cijene su izražene u EUR (Eurima), plative u Kn (Kunama) po srednjem tečaju HNB (Hrvatske Narodne Banke).
Copyright © 2022 STAN GRAD d.o.o. | StanGrad nekretnine na Realitica
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.