Zagreb zapad, 4.600 m2 s proizvodno-poslovnom zgradom, dozvola za dodatnu gradnju!

Detalji nekretnine

ID Kod:
300005
Lokacija:
Samobor
Površina:
4600.00 m2
Energetski razred:
u izradi
Kat:
2
Godina izgradnje:
2010 godina
Cijena:
970.000 € (7.296.333 kn)
Parkirna mjesta:
7+
Svojstva lokacije: urbana sredina, centar, uz glavnu cestu, poslovna zona
Vrsta nekretnine: poslovna zgrada, broj etaža: dvoetažni, broj etaža opisno: Visoko prizemlje + kat
Opremljenost: PVC stolarija
Instalacije: voda, struja
Parking: u posjedu
Moguća namjena posl. prostora: trenutna namjena posl. prostora: proizvodnja općenito, namjena: skladišni/radiona
Blizina sadržaja: benzinska postaja, autocesta, zračna luka
Dokumentacija: vlasnički list, građevinska dozvola, uporabna dozvola

Opis nekretnine

Iz ponude agencije Stan Grad Immobilien predstavljamo višenamjenski industrijski, skladišni i stambeni posjed na prodaju, koji obuhvaća nešto više od 4.600 m2 kompletno građevinskog zemljišta. Lokacija je fantastična i za poslovne i za stambene svrhe, obzirom da se nalazi na zapadnom dijelu Zagreba, nedaleko od Svete Nedelje, kao i izlaza s autoputa Zagreb - Ljubljana, Zagreb – Maribor i Zagreb - Karlovac. Trenutno se na ovom zanimljivom posjedu nalazi industrijsko-proizvodni objekt cca 390 m2. Navedena skladišno-proizvodna zgrada je montažnog tipa, unutar koje su pregradni zidovi izvedeni od knaufa, slijedom čega je prostor jednostavno modificirati za različite potrebe proizvodnje i poslovanja. Na katu objekta se nalaze 2 ureda s velikom galerijom i mogućnošću prenamjene i reorganizacije prostora. Zgrada ima dvoja velika vrata dimenzija 4×5 m za pristup većim teretnim vozilima ili viličarima, te ima dva velika ulaza s ceste širine 8 m, s kliznim vratima. Parcela je kompletno ograđena. Pored montažne industrijsko-proizvodne zgrade započeta je gradnja (temelji i betonska deka) stambeno-poslovnog prostora od 600 m2, za koji postoji već ishođena projektna dokumentacija i plaćena građevinska dozvola. Obzirom na prostranu površinu parcele koja je u cijelosti građevinske namjene (svih cca 4.600 m2), prisutnu infrastrukturu i dobar položaj (udaljen nekoliko kilometara od Rimac kompleksa, blizina ostalih poslovnih zona u zapadnom dijelu Zagreba), ovaj posjed je u neposrednoj blizini grada Zagreba i može biti pogodan za različite namjene, od gospodarske (koju je imao donedavno) do stambeno-poslovne. Na parceli je moguće izraditi još objekata. Vlasništvo posjeda je uredno i predstavlja vrlo dobru priliku za sve potencijalne investitore.

Tvrtka Stan Grad d.o.o. je licencirani posrednik i svoj proaktivni terenski, uredski i drugi posrednički rad na području Zagreba i Zagrebačke županije naplaćuje od kupca nekretnine u vidu posredničke naknade 2% + PDV od postignute cijene nekretnine. Cijeneći Vaše i naše vrijeme, dužni smo istaknuti da je isključivi uvjet za otkrivanje točne ili uže lokacije nekretnine Vaš pisani pristanak na posredničku naknadu u slučaju realizacije kupoprodaje. S tim u skladu, sve upite za odavanjem točne lokacije prisiljeni smo zanemariti. Jamčimo ozbiljnost i odgovornost te visoku kvalitetu usluge.


Cijene su izražene u EUR (Eurima), plative u Kn (Kunama) po srednjem tečaju HNB (Hrvatske Narodne Banke).
Copyright © 2022 STAN GRAD d.o.o. | StanGrad nekretnine na Realitica
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.