Proizvodno poslovna zgrada i građevinsko zemljište, Zagreb zapad

Detalji nekretnine

ID Kod:
A2062
Lokacija:
Samobor
Površina:
384.00 m2
Kat:
Prizemlje
Godina izgradnje:
2010 godina
Cijena:
970.000 € (7.276.288 kn)
Parkirna mjesta:
7+
Svojstva lokacije: urbana sredina, centar, uz glavnu cestu, poslovna zona
Vrsta nekretnine: vrsta zgrade: poslovna zgrada, broj etaža: dvoetažni, broj etaža opisno: Visoko prizemlje + kat
Opremljenost: PVC stolarija
Parking: u posjedu
Moguća namjena posl. prostora: trenutna namjena posl. prostora: proizvodnja općenito, namjena: skladišni/radiona
Blizina sadržaja: benzinska postaja, autocesta
Dokumentacija: vlasnički list, građevinska dozvola, uporabna dozvola

Opis nekretnine

U prodaji agencije Stan Grad Immobilien je industrijsko-poslovni posjed na zapadnom dijelu grada Zagreba, nedaleko od Svete Nedelje i izlaza s autoceste Zagreb-Ljubljana. Ovaj zanimljivi posjed obuhvaća industrijsku proizvodnu zgradu površine 384 m2 sagrađenu na građevinskom zemljištu ukupne površine 4645 m2. Proizvodna zgrada je montažnog tipa, a unutar zgrade su izvedeni pregradni zidovi od knaufa te ju je jednostavno modificirati za različite potrebe proizvodnje i poslovanja. Na katu se nalaze 2 ureda s mogućnošću prenamjene. Pored montažne industrijsko-proizvodne zgrade moguća je gradnja stambeno poslovnog prostora za koji postoji već ishođena projektna dokumentacija. Zgrada ima dva velika vrata dimenzija 4×5 m za pristup većim teretnim vozilima ili viličarima te ima veliki ulaz širine 8 m s kliznom ogradom. Obzirom na prostranu površinu parcele, prisutnu infrastrukturu i dobar položaj ovog posjeda u odnosu na grad Zagreb, isti može biti pogodan za različite namjene, od gospodarske koju je imao donedavno, do stambeno-poslovne ili isključivo stambene. Vlasništvo posjeda je uredno i predstavlja vrlo dobru priliku za sve potencijalne investitore.


Tvrtka Stan Grad d.o.o. je licencirani posrednik i svoj proaktivni terenski, uredski i drugi posrednički rad na području Zagreba i Zagrebačke županije naplaćuje od kupca nekretnine u vidu posredničke naknade 2% + PDV od postignute cijene nekretnine. Cijeneći Vaše i naše vrijeme, dužni smo istaknuti da je isključivi uvjet za otkrivanje točne ili uže lokacije nekretnine Vaš pisani pristanak na posredničku naknadu u slučaju realizacije kupoprodaje. S tim u skladu, sve upite za odavanjem točne lokacije prisiljeni smo zanemariti. Jamčimo ozbiljnost i odgovornost te visoku kvalitetu usluge.


Cijene su izražene u EUR (Eurima), plative u Kn (Kunama) po srednjem tečaju HNB (Hrvatske Narodne Banke).
Copyright © 2021 STAN GRAD d.o.o. | StanGrad nekretnine na Realitica
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.