Tražite apartman, kuću ili zemljište? Na pravom ste mjestu - dobrodošli na stranice agencije za nekretnine Stan Grad Immobilien. Nalazimo se u Malinskoj na otoku Krku. Nudimo vam najbolji izbor nekretnina na području otoka Krka i Crikveničke rivijere. Ukoliko ste se odlučili na kupovinu ili prodaju nekretnine (apartmana, kuće, zemljišta ili poslovne nekretnine) ili biste željeli investirati u građevinski projekt, kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći da posao obavite sigurno i brzo. Naše iskustvo, znanje, ljubaznost i dobronamjernost biti će vam na raspolaganju. Više o nama

Lokacije nekretnina
Tražite nekretninu na otoku Krku ili Crikveničkoj rivijeri. Pogledajte našu ponudu nekretnina po mjestima i saznajte korisne infomacije o lokacijama iz naše ponude.

Informacije o mjestima
Osim najveće ponude nekretnina, svojim klijentima nastojimo pružiti što bolji uvid u područje našeg rada - otok Krk i rivijeru Crikvenice. Stoga za Vas izdvajamo niz informacija o naseljenosti i životu, infrastrukturi i ekologiji, znamenitostima i turizmu, te razvojnom potencijalu naselja, općina i gradova na otoku Krku i u Crikveničkoj Rivijeri.

Copyright © 2021 Stan Grad Nekretnine, Minden jog fenntartva
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.